Banner 980x90

Vecpiebalgā iereibusi sieviete, piedraudot ar nazi, nolaupa kaimiņam 11 eiro

Daugavpils, 22.aug., LETA. Vecpiebalgā kāda 1983.gadā dzimusi sieviete būdama alkohola reibumā, piedraudot ar nazi, aplaupījusi savu kaimiņu, kādu 1929.gadā dzimušam vīrieti, aģentūru LETA informēja Valsts policijas (VP) Vidzemes reģiona pārvaldes Priekšnieka palīgs Anžela Geļjanu.

Informācija par minēto likumpārkāpumu policijā tika saņemta vakar, 21.augustā, plkst.13.11. Patlaban noskaidrots, ka laupītāja, turot rokā nazi un maskējot savu seju, iegājusi onkuļa dzīvoklī un pieprasījusi naudu. Vīrietis atteicies to dot. Tā kā kaimiņiene jau iepriekš bijusi viesos pie onkuļa, viņa zinājusi, kur stāv naudas maciņš.

Atņemto maciņu vīrietis mēģinājis atgūt, taču sieviete vicinājusies ar nazi un beigās panākusi savu, nolaupot 11,19 eiro.

Ierodoties policijas norīkojumam, sieviete tika aizturēta un kungs atguva atņemto naudu. Pārbaudes gaitā laupītājas organismā tika konstatētas 2,73 promiles alkohola.

Saistībā ar notikušo sākts kriminālprocess.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)