Banner 980x90

Valmieriešiem neizdodas apturēt "Barons/LDz" uzbrukumu

Trešdien, 28.janvārī, "Aldaris" Latvijas Basketbola līgas spēlē "BK Valmiera" izbraukumā Mārupē ar rezultātu 77:90 nācās piekāpties "Barons/LDz", pilsētas informācijas portālu tīklu Pilseta24.lv informēja basketbola kluba pārstāvis.

Spēles pirmajos uzbrukumos Kristaps Dārgais un Džastins Hērts ar precīziem pustālajiem metieniem izvirzīja vadībā "BK Valmiera" – 4:0, bet "Barons/LDz" atbildēja ar 11 punktu izrāvienu, nostādot vidzemniekus iedzinējos.

Iesaistoties spēlē no rezervistu soliņā vairākus grozus guva Aigars Šķēle un Vītenis Čižausks, tomēr pēc pirmajām desmit minūtēm "BK Valmiera" atradās iedzinējos ar 16:24. Otrās ceturtdaļas sākumā katram precīzajam valmieriešu metienam atbildēja Kaspars Cipruss, neļaujot vidzemniekiem samazināt rezultāta starpību. Ceturkšņa vidū Hērts ar Šķēli guva vairākus punktus, tomēr "Barons/LDz" saglabāja pārsvaru un pēc pirmā puslaika valmieriešiem nācās atrasties iedzinējos ar 36:46.

Otrā puslaika sākumā spēle turpinājās iesāktajā gaitā. Katram "BK Valmiera" mēģinājumam sadeldēt rezultāta starpību, rīdzinieki atrada atbildi un pat palielināja rezultāta starpību. Trešās ceturtdaļas otrajā pusē spēli uz sevi uzņēmās Hēts, tomēr viņa piecu minūšu laikā 11 gūtie punkti nepalīdzēja vidzemniekiem pietuvoties rezultātā. Trešais ceturksnis noslēdzās ar rezultātu 56:70. Arī noslēdzošajā ceturtdaļā valmieriešiem neizdevās apturēt "Barons/LDz" ofensīvu. Neskatoties uz Čižauska un Dārgā sekmīgajiem uzbrukumiem, valmieriešiem neizdevās apdraudēt mājinieku vadību, piekāpjoties ar rezultātu 77:90

"BK Valmiera" – "Barons/LDz" 77:90 (16:24, 20:22, 20:24, 21:20)
Valmiera: Hērts 24, Čižausks 19, Dārgais 13, Šķēle 12, Ziediņš 7, Iļjins 2, Vītols, Vīņauds, Rozītis, Apsītis.
Barons/LDz: Gļebovs 21, Kedžo 20, Burenko 17+6RP, Kambala 13, Cipruss 6, Zonne 6, Jahovičs 2, Rudmiezis 2, Rozītis 1, Mizis 1, Miezis 1, Epners.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)