Banner 980x90

Valentīndienā snovbordisti pulcēsies OZOLKALNĀ

13. un 14.februārī OZOLKALNA superparkā notiks sacensības snovbordā THE BEST LINE (Labākā parka līnija).
Pasākumu organizē Baltic snowpark agency, kuri ir pazīstami ar parku būvniecību un to uzturēšanu. Slēpošanas un atpūtas parkā OZOLKALNS tika izveidots garākais snovborda parks Baltijā ar dažādiem 8 elementiem, ar kopīgu garumu 700 m. Pasākuma programma sākas sestdien 13.februārī ar parka iepazīšanu un kopīgu iesildīšanos un noslēdzas svētdien 14.februāra pēcpusdienā. The BEST LINE sesijas ideja – katrs braucējs veic piecus braucienus pa parku, mēģinot vienā labākajā braucienā piepildīt OZOLKALNA SUPERPARKU ar savu izcilāko triku arsenālu. Pēc katra no pieciem braucieniem tiek noteikts sesijas labākais un viņš no atlases izstājas. Visu braucienu rezultātā iegūti pieci labākie. Vērtēšana tiek veikta pēc kopējiem kritērijiem: parka interpretācija un radošais piegājiens, daudzveidība, kopējā plūsmas izjūta.
{baneris}
Braucējus nosaka parka veidotājs Ģirts Laube kopā ar BSA vadītāju Jāni Jansonu un G4Free šefu Kasparu Semjonovu. Labākie tiek pie Superparka iekarotāju titula un tiek dāsni apbalvoti no pasākuma atbalstītājiem. Pasākuma uzvarētājiem dāvanā no OZOLKALNA kartes 15, 10 un 5 sesijām 2010.gadam.

Par notikumu izsakās galvenais organizators Ģirts Laube: "Tas ir bijis aizsens sapnis, kurš šodien ir spējis iznākt gaismā. Tas ir sapnis par to, kā Latvijas un Baltijas braucēji sanāk vienkopus vienā sesijā, vienā labā snovborda parkā, vienā mierīgā, nesteidzīgā nedēļas nogalē. Vienkopus sanāk aizgājušā laikmeta sakņu braucēji un jaunie, spēcīgie, bet vēl dzīvē zaļie braucēji. Sanāk vienkopus, lai noskaidrotu, ko tad īsti iespēj Baltieši tajā laikā, kad pēc piecpadsmit gadu cīņām ar kalnu īpašniekiem, tiem beidzot ir dota iespēja attīstīties pēc pilnas programmas."

Pieteikšanās pasākumam: thebestline@inbox.lv līdz 12.februārim, norādot vārdu, uzvārdu un dzimšanas gadu.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)