Banner 980x90

Vakar Ozolkalnā smagi cietusi 10 gadus veca snovbordiste

Vakar Amatas novada Ozolkalnā, ar snovborda dēli braucot no kalna, smagi cietusi 10 gadus veca meitene, aģentūrai LETA pastāstīja Valsts policijas Cēsu iecirkņa priekšnieks Jānis Goba.

Meitenes stāvoklis ir smags, un vakar vakarā no Cēsu klīnikas viņa ar helikopteru pārvesta uz ārstniecības iestādi Rīgā.

Cietusī meitene patlaban atrodas Bērnu slimnīcas intensīvās terapijas nodaļā. Viņas stāvokli slimnīcas pārstāve Inga Miķelsone raksturoja kā "grūtu, bet stabilu".

Kā pastāstīja Goba, meitene ar ģimeni atpūtusies uz slēpošanas kalna. Meitene braukusi pa Ozolkalna garāko trasi, kas ir stāva, un, kā liecina pašlaik apkopotie lietas materiāli, iebraukusi tieši kokos.
Policija par notikušo sākusi kriminālprocesu pēc Krimināllikuma 13.nodaļas par noziedzīgiem nodarījumiem pret personas veselību.

Izmeklēšanas laikā tiks skaidrots, kādēļ meitene iebraukusi kokos. Kā paskaidroja Goba, trase, pa kuru meitene braukusi lejā, bija paredzēta braucējiem ar labu pieredzi. Tā nebija iesācēju trase.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)