Banner 980x90

Uzsākts administratīvais process par sprādzienu pirotehnikas noliktavā Cēsīs

Valmiera, 18.okt., LETA. Valsts policija (VP) ierosinājusi administratīvo procesu par septembra nogalē notikušu sprādzienu pirotehnikas noliktavā Cēsīs, aģentūra LETA noskaidroja pie VP Vidzemes reģiona pārvaldes priekšnieka palīdzes Anželas Geļjanu.

Notikušais nav kādas ļaunprātības iemesls, bet gan varētu būt paša uzņēmuma neizdarība, skaidro VP un norāda, ka noliktava ir legāla.

Sprādziens noticis 25.septembrī Cēsis divstāvu ēkā Ata Kronvalda ielā, kur atrodas pirotehnikas noliktava. Negadījuma rezultātā izcēlies ugunsgrēks 0,1 kvadrātmetra platībā, aizdegoties kartona iepakojumam, aģentūra LETA noskaidroja Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienestā (VUGD).

Negadījumā vieglus miesas bojājumus guvis arī kāds 1988.gadā dzimis vīrietis, taču viņš no medicīniskās palīdzības attiecies, pastāstīja Geļjanu.

Aģentūrai LETA pieejamā informācija ļauj pieņemt, ka minētais uzņēmums varētu būt SIA "Cope Priekam".

Uzņēmums pērn strādājis ar 127 827 eiro apgrozījumu un 295 eiro peļņu. Tas pieder Mārim Lasmanim, un tajā strādā seši darbinieki, vēsta "Firmas.lv" informācija.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)