Banner 980x90

Uzņēmēji plāno sadarbību ar Cēsu profesionālo vidusskolu

Trešdien, 27.maijā, Vidzemes reģiona un Cēsu novada uzņēmēji tikās Cēsu Profesionālās vidusskolas jaunajā mācību korpusā, lai iepazītos ar jaunajām vidusskolas darbnīcu telpām, pilsētas informācijas portālu Cesis24.lv informēja Cēsu novada pašvaldībā.

Uzņēmēji iepazinās arī ar skolas nākotnes stratēģiju un pārrunāja ar skolas vadību iespējamos sadarbības modeļus. Viena no galvenajām diskusijām bija par to, kā nodrošināt kvalitatīvu praksi uzņēmumos. Uzņēmēji iepazinās ar specialitāšu prakšu programmām un prakses grafiku.

Uz aicinājumu iepazīties ar sadarbības iespējām atsaucās vairāk nekā desmit uzņēmēju, to vidū: "Latvijas Finieris", "Nordplay", "Vidzemes energoceltnieks", "Straubek Furniture", "Cita māja", "Toto", "Stora Enso Latvija" un citi.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)