Banner 980x90

Uzlauzta apvienības "Vienotība" mājaslapa

Kā vakar pēc plkst.19.00 pārliecinājās aģentūra LETA, atverot saiti "www.vienotiba.lv", lapas apmeklētājs pēc īsa mirkļa tika aizvests uz partiju apvienības "Par labu Latviju" (PLL) mājaslapu.
"Vienotība" arī tviterī ierakstījusi: "Mums ir uzlauzta mājaslapa, bet jau labojam. Šobrīd viss liecina par PLL roku darbu."

Kā pārliecinājās aģentūra LETA, patlaban "Vienotības" mājaslapa vispār nav redzama un saites "www.vienotiba.lv" apmeklētājs tiek informēts, ka viņam nav pieejas minētajam serverim.

Savukārt apvienības PLL preses sekretārs Edgars Vaikulis aģentūrai LETA noliedza jelkādu apvienības saistība ar šo ļaundaru uzbrukumu "Vienotības" mājaslapai, paužot viedokli, ka, visticamāk, šāda rīcība ir provokācija.

Kā atzīmēja Vaikulis, PLL jau iepriekš ir norādījusi, ka nenodarbosies ar melno PR un provokācijām, jo apvienības politiķi uzskata, ka partijām ir jācīnās ar savām programmām un politisko piedāvājumu.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)