Banner 980x90

Ugunsgrēkā Cēsīs cietis cilvēks

Ilustratīvs foto/ Foto: Pixabay.com
Ilustratīvs foto/ Foto: Pixabay.com
Otrdien, 3.janvārī, plkst.19.10 ugunsdzēsēji glābēji saņēma izsaukumu uz Niniera ielu Cēsīs, kur divstāvu dzīvojamā mājā bija jūtams sadūmojums. Ierodoties notikuma vietā konstatēts, ka ēkas pirmajā stāvā deg mēbeles 2m2 platībā.

Kā pilsētas informācijas portālu Cesis24.lv informē VUGD Prevencijas un sabiedrības informēšanas nodaļas vecākā speciāliste Vidzemē Sandra Vējiņa, ugunsdzēsēji glābēji no piedūmotās ēkas evakuēja divus cilvēkus, no kuriem apmēram 85 gadus vecs vīrietis bija saindējies ar degšanas produktiem un hospitalizēts. Plkst.20.18 ugunsgrēks likvidēts.

Plkst.21.04 saņemts izsaukums uz Jaunpiebalgas novada Jaunpiebalgas novada Jaunpiebalgu, kur divstāvu mājas dūmvadā dega sodrēji 1m2 platībā. Ugunsgrēks likvidēts plkst.22.43.

Laika posmā no 2017.gada 3.janvāra plkst.6.30 līdz 4.janvāra plkst.6.30, Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienests Vidzemē saņēma piecus izsaukumus – trīs uz ugunsgrēku dzēšanu, bet divus uz glābšanas darbiem.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)