Banner 980x90

Turpinās pieteikšanās "Vidzemes florbola akadēmijai"

Jau informēts, ka no 6. līdz 12.jūlijam "Jaunatnes attīstības biedrība Togosport.com" Vidzemes Olimpiskā centra sporta kompleksā organizēs "Vidzemes florbola akadēmiju" zēniem un meitenēm no 8 – 16 gadu vecumam. Nometnes treneri būs Latvijas izlases florbolisti – Ingus Laiviņš un Aigars Belasovs.

"Vidzemes florbola akadēmijas" norisē plānots kvalitatīvs mācību un treniņu darbs, kā arī dažāda veida radošās un praktiskās nodarbības saistībā ar sportu un citām bērniem un jauniešiem svarīgām tēmām. Nometnes noslēgumā paredzēta slidošana Vidzemes Olimpiskā centra (VOC) ledus hallē. Tāpat, katrs dalībnieks saņems īpašo "Vidzemes florbola akadēmijas" T-kreklu.

Uz florbola nometni ir pieteikušies bērni ne tikai no Valmieras, bet arī no citām Vidzemes reģiona vietām, kā Cēsis, Rauna, Ape u.c. Organizatori aicina pieteikties dalībniekus savlaicīgi, lai atvieglotu plānošanu sev un treneriem. Pats vēlākais pieteikšanās beigu termiņš ir 4.jūlijs. "Vidzemes florbola akadēmijas" dalībniekiem nav nepieciešams konkrēts meistarības līmenis vai regulāra dalība Latvijas jaunatnes čempionātā.

Piedalīties aicināti gan zēni, gan meitenes, kuriem patīk aktīvs dzīvesveids. Nometnes programma ir sastādīta tā, lai bērniem būtu apvienotas sportiskās nodarbības ar izglītojošajām un radošajām aktivitātēm, tādējādi katram būs iespēja izpausties sev piemērotākajā darbības virzienā.

Pieteikuma anketu un plašāku informāciju par nometni iespējams atrast ŠEIT!

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)