Banner 980x90

Turpina augt koka paneļu māju ražotāja "Eco House Industries" zaudējumi

Rīga, 15.marts, LETA. Pērn turpinājuši augt Augšlīgatnē bāzētā koka paneļu māju ražotāja SIA "Eco House Industries" zaudējumi, liecina "Firmas.lv" dati.

2018.gadā uzņēmuma apgrozījums bijis 2,5 miljoni eiro, kas ir par 15% mazāk nekā teju trīs miljoni eiro, kas sasniegti 2017.gadā.

Savukārt ražotāja zaudējumi pagājušajā gadā sasnieguši 43 965 eiro, bet vēl pirms gada tie bija 36 307 eiro. Zaudējumus iecerēts segt ar nākamo gadu peļņu.

"Eco House Industries" ražo koka paneļu mājas, koka frēzbaļķu mājas un līmētās celtniecības konstrukcijas. Pērn uzņēmums nodarbinājis 51 darbinieku.

Uzņēmums reģistrēts 2006.gadā. Tā kapitāla daļas savā starpā dala Krievijas pilsonis Sergejs Denisovs (80%) un Latvijas pilsones Nadežda Persana (8%) un Anita Sondore (12%).

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)