Banner 980x90

Trīs vārti mazākumā sekmē "Lekrings" uzvaru pirmajā mājas spēlē

Svētdien, 25.septembrī, Cēsu "Lekrings" florbolisti, gūstot trīs vārtus skaitliskajā mazākumā, jaunās sezonas pirmajā mājas spēlē ar 12:5 apspēlēja "Ķekavu". 

Labākā spēlētāja balvu saņēma vārtsargs Normunds Krūmiņš, kurš nevainojami aizvadīja sev atvēlētās 30 minūtes. Atklāšanas spēli Cēsu sporta kompleksā klātienē bija ieradušies vērot vairāk nekā 400 skatītāju.

"Lekrings" florbolisti nelika vilties un priecēja ar daudziem skaistiem vārtu guvumiem, bez problēmām apspēlējot viesus no Ķekavas. Spēles ievadā cēsnieki pārliecinoši dominēja laukumā, un spēles rezultātu 4.minūtē ar netveramu vilkto metienu atklāja Malkavs. Drīz pēc tam pārsvaru palielināja Bērtulis un Savins, bet trešdaļas izskaņā, realizējot skaitlisko vairākumu, precīzs bija Abramovs – 4:0 pēc nospēlētām 20 minūtēm.

Veiksmīgais spēles ievads rosināja spēlēt mazliet pārgalvīgāk, bet ar 30 sekunžu pārtraukumu trešdaļas sākumā treneris to apslāpēja. Jau nākamajā nomaiņā Rajecka izpildītais metiens no centra izspraucās uz vārtu priekšu, kur viesi to paši pāradresēja savā vārtu tīklā. Ofensīva aizvien piederēja "Lekrings" florbolistiem, un to vārtu guvumā pārvērta Malkavs.

Spēles 31.minūtē komanda veica vārtsargu nomaiņu, pārliecinoši spēlējošajam Krūmiņam (atvairīti visi 14 metieni) dodot vietu vārtos Kristapam Lazdiņam. Vēlāk cēsnieki nonāca iedzinējos, bet Trekše arī mazākumā pamanījās izrauties viens pret vārtiem un panākt jau graujošo 7:0. Līdz trešdaļas izskaņai arī viesi atklāja vārtu rēķinu, divreiz realizējot vairākumu, bet vadības groži aizvien pārliecinoši piederēja mājiniekiem – 8:2.

Uzsākot spēli trešajā trešdaļā, jautājumi par uzvarētāja noteikšanu jau bija atrisināti. Ļoti neierasta situācija izvērtās spēles 45.minūtē, kad Savina divu minūšu noraidījuma laikā cēsnieki guva divus vārtus – vispirms precīzs bija Andris Rajeckis, pēc tam arī Pēteris Trekše.

Spēles beigu nogrieznī labas izdevības izveidoja arī "Ķekava" un mazliet sadeldēja rezultāta starpību līdz 12:5. Cēsu "Lekrings" rindās ar 5 (1+4) rezultativitātes punktiem izcēlās Andris Rajeckis, bet ar trīs precīziem raidījumiem izcēlās Pēteris Trekše. Pēc trešā panākuma trīs mačos cēsnieki ir izvirzījušies ELVI florbola līgas tabulas galvgalī. Nākamo spēli "Lekrings" aizvadīs 1. oktobrī, kad izbraukumā tiksies ar "Rubeni", bet nedēļu vēlāk, 8. oktobrī, savā laukumā uzņems principiālos pretiniekus Stalbes "Pārgauju".

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)