Banner 980x90

Tirdzniecības centrs "Valleta" izsludina zīmējumu konkursu "Stilīgākā Lieldienu ola"

Tirdzniecības centrs (TC) "Valleta" un Lieldienu zaķi aicina ikvienu, kura sirdī mājo mākslinieka gars, izpausties un piedalīties zīmējumu konkursā "Stilīgākā Lieldienu ola". Šī ir lieliska iespēja ikvienam vidzemniekam - ģimenēm, bērniem, kā arī izglītības iestāžu grupiņām - zīmēt un radīt Stilīgāko Lieldienu olu un parādīt to arī citiem.

Visi konkursā iesniegtie zīmējumi tiks izstādīti TC "Valleta" telpās, lai ikviens tirdzniecības centra apmeklētājs var apskatīt vidzemnieku zīmētās krāšņās un stilīgās Lieldienu olas. Savukārt pašu Stilīgāko olu vērtēs un noteiks īpaša Lieldienu žūrija, un tās autors balvā saņems TC "Valleta" dāvanu karti 50 Ls vērtībā. 

Lieldienu zaķis zīmējumus konkursam gaidīs līdz 24. martam. Iesniegt tos var Informācijas centrā, 1.stāvā vai sūtot pa pastu Tirdzniecības centram "Valleta" Valmierā, Rīgas ielā 4, LV4201.
{baneris}
Lieldienu brīvdienās tirdzniecības centra apmeklētajiem būs iespēja ne vien apskatīt izstādītos konkursa darbiņus, bet arī satikt dzīvus, dažādu šķirņu trušus, kas uzturēsies tirzniecības centrā no 2.-5. aprīlim.  

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)