Banner 980x90

Tiesai nodod krimināllietu par divu personu turēšanu kalpībā

Rīga, 14.dec., LETA. Prokuratūra nodevusi Vidzemes rajona tiesai Cēsīs krimināllietu, kurā par divu personu turēšanu kalpībā apsūdzēts kāds vīrietis, aģentūru LETA informēja Ģenerālprokuratūras preses sekretāre Aiga Eiduka.

Vīrietis apsūdzēts par divu personu turēšanu kalpībā ekspluatācijas nolūkā, izmantojot personu atkarību un ievainojamību.

Saskaņā ar lēmumu par krimināllietas nodošanu tiesai, apsūdzētais saukts pie kriminālatbildības par vīrieša un sievietes cilvēktirdzniecību, kas noticis laikā no 2016.gada augusta līdz 2017.gada maijam. Šajā laikā cietušie pakļauti darba ekspluatācijai, kā rezultātā apsūdzētais ieguvis 16 973 eiro peļņu, ko pilnībā paturēja sev.

Apsūdzētais izmantoja apstākļus, ka cietušie viņam uzticas, cietušajiem nav citas dzīvesvietas un darbavietas kā arī ienākumu sevis uzturēšanai.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)