Banner 980x90

THULE lielās balvas izcīņa Kalnu slēpošanā amatieriem 2010 OZOLKALNĀ

Svētdien 28.februārī tiek rīkotas sacensības amatieriem kalnu slēpošanā.
Sacensības tiek rīkotas ar mērķi popularizēt kalnu slēpošanu un dot iespēju aktīvās atpūtas piekritējiem pilnveidot savas iemaņas, kā arī izmēģināt savas spējas sacenšoties ar sev līdzīgiem. Sacensības organizē slēpošanas un atpūtas parks OZOLKALNS sadarbība ar Renāru Doršu – pirmo latvieti, kurš pēc 70 gadu pārtraukuma startēja olimpiskajā nobraucienā Turīnā, vairākkārtēju Latvijas čempionu slalomā. Piedalīties tiek aicināti visi tie, kuri mīl slēpot, bet nav trenējušies slēpošanas sporta skolās, kā arī nav ņēmuši dalību Latvijas Slēpošanas Savienības ranga mačos. Sacensības norisināsies divos posmos: 28. februārī un 7.martā. Ir iespējams iepriekš pieteikties, sūtot savu vārdu, uzvārdu, personas kodu un kontakttālruni uz OZOLKALNA info e-pastu. Instruktors un sacensību galvenais organizators Renārs Doršs piedāvā sniegt konsultāciju slaloma treniņos, lai jebkurš dalībnieks varētu pilnveidot savas prasmes un uzlabotu meistarību kalnu slalomā. Tiek apbalvotas pirmās trīs vietas katrā grupā pirmajā un otrajā posmā, bet kopvērtējuma pirmo trīs vietu ieguvēji katrā grupa saņem vērtīgas balvas no THULE un citiem mūsu atbalstītājiem. Kopējais balvu fonds virs 700 Ls. Jāpiebilst, ka sacensības tiek organizētas svētdienas pēcpusdienā un norisināsies uz vienas no trasēm. Tas neietekmēs kustību un aktivitātes uz otra nobrauciena.
{baneris}
Atgādināsim, ka Slēpošanas un atpūtas parka OZOLKALNS nobraucieni ir garākie Latvijā, darbojas krēslu pacēlājs un divi enkurveida pacēlāji. Februāra pēdējā nedēļas nogalē norisināsies Starptautiskās FIS sacensības un Latvijas nacionālais čempionāts snovbordkrosā, kuriem ir atvēlēta trešā - borderkrosa trase. Ir gaidāmas snovborda ārzemju un pašmāju zvaigznes. Strādās kafejnīca, pieejama ir bērnu spēļu istaba, inventāra noma.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)