Banner 980x90

TC "Valleta" sveic Cēsu skolu absolventus

Turpinot pērn aizsākto iniciatīvu, Tirdzniecības centrs (TC) "Valleta" arī šogad sveic Vidzemes skolu absolventus, dāvinot "Valletas" dāvanu kartes. Kopā kartes saņems 20 absolventi, kuri pārstāv 20 Vidzemes reģiona vidusskolas un ģimnāzijas.

TC "Valleta" dāvanu kartes tiks nodotas skolām Limbažos, Valkā, Rūjienā, Cēsīs, Strenčos, Smiltenē, Madonā, Gulbenē, Balvos un Alūksnē, kur tās svinīgi pasniegs izlaidumu laikā, tādējādi sakot papildus Paldies! par interesi, ieguldīto darbu un laiku inteliģentiem un aktīviem skolēniem, kas guvuši atzinīgus panākumus mācībās.

TC "Valleta" vadītāja Evija Švarca cer, ka absolventiem izlaidumā tas būs papildus prieks un gandarījums par paveikto. Tā kā zināšanas, mērķtiecība un aktīva darbošanās sabiedrībā ir mūsu kopējās nākotnes pamatā, "Valleta" ne tikai jau otro gadu sveic absolventus, bet piedalās arī citos izglītības iestāžu un jauniešu organizētos pasākumos, piemēram, konkursā "Gada jaunietis", kuru organizē Limbažu novada Jauniešu dome, "Mis un Misters Valmieras 5. vidusskola", Valmieras Pārgaujas ģimnāzijas Karoga svētkos u.c. 2011./2012. mācību gada laikā 6 Vidzemes skolas dāvinājumā no tirdzniecības centra saņēmušas kreklus ar skolas nosaukumu un unikālu numuru. Lai atšķirtos no citiem dalībniekiem, skolas tos izmanto gan dažādās sacensībās, gan konkursos.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)