Banner 980x90

Stendzenieks: Par feļetonu neizdošanu naudu nepiedāvā

Par feļetonu neizdošanu naudu nepiedāvā, biznesa portālam "Nozare.lv" sacīja Aināra Šlesera (PLL) reklāmas kampaņas organizētājs Ēriks Stendzenieks saistībā ar viena no Šleseram veltītās grāmatas "Šofera dēls minhauzens" autoru žurnālista Lato Lapsas netiešajiem izteikumiem par to, ka piedāvāta nauda, lai grāmata netiktu izdota.
"Redzot, kā man nepazīstamais, personīgi dzīvē ne reizi nesatiktais Lapsa, lai arī stostīgi, bet absolūti ciniski melo kamerā, man nav nekādu šaubu par iemeslu, kādēļ minētā kunga vienīgie draugi, pēc viņa paša bieži paustā, ir kaķi. Tie vienkārši neprot lasīt," sacīja Stendzenieks.

Stendzenieks arī norādīja, ka Lapsa izdarījis to, ko viņš pats nav varējis izdarīt 12 gadu laikā - vienā dienā atklājis Šlesera cilvēcisko pusi. "Es Lato Lapsam vakar aizsūtīju īsziņu "Paldies!". Atpakaļ saņēmu: "Ko varu, to daru!" Apsveru iespēju tiešām aizsūtīt šim zellim kādu pateicību," pauda Stendzenieks.

Kā ziņots, Lapsa šodien pateicās Šlesera reklāmas kampaņas organizētājam Ērikam Stendzeniekam par grāmatas izreklamēšanu vēl pirms tās iznākšanas. Lapsa Stendzeniekam veltīja "visvisvislielāko" pateicību, sakot, ka, tieši paļaujoties uz Stendzenieka "prognozējamo reakciju un rīcību", autori izvēlējušies grāmatu sākt ar Šlesera bērnības izklāstu, kas no grāmatas kopējā viedokļa ir maznozīmīgs.

Uz jautājumu, vai ir saskāries ar pretestību vai ietekmēšanu, vai ir solīta nauda, lai grāmatu izdotu pēc vēlēšanām, Lapsa sacīja: "Ziniet, jūs šo jautājumu varat uzdot manis pieminētajam Stendzenieka kungam, ja Stendzenieka kungs atcerēsies šādu sarunu pirms vairākiem mēnešiem un to summu, par kuru viņam labpatika runāt, un to adresi, uz kuru es viņam šo summu aizsūtīju, nu, kad viņš jums to pastāstīs..."

Konkretizēt savus izteikumus Lapsa žurnālistiem nevēlējās, sakot, ka "nestaigā apkārt ar diktofonu". Lapsa aģentūrai LETA precizēja savus izteikumus, paskaidrojot, ka ne jau viņš Stendzeniekam minēto summu aizsūtījis, bet gan "viņu kopā ar šīs summas piedāvājumu" aizsūtījis "uz noteiktu adresi, kas krieviski parasti sākas ar "na...".

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)