Banner 980x90

Šorīt braukšanas apstākļi apgrūtināti visā Latvijā

Ilustratīvs foto/ Foto: Pixabay.com
Ilustratīvs foto/ Foto: Pixabay.com
Lai arī sals ir atkāpies, ceļi visā Latvijā aizvien ir apledojuši, tādēļ autovadītājiem jābūt ļoti uzmanīgiem.

Kā liecina VAS "Latvijas Valsts ceļi" apkopotā operatīvā informācija īsi pirms plkst.6, šorīt braukšanas apstākļi pa valsts nozīmes un reģionālajiem autoceļiem ir apgrūtināti visā valsts teritorijā, izņemot dažus posmus Vidzemē - uz Tallinas šosejas no Tūjas līdz Ainažiem, uz Valmieras šosejas no Stalbes līdz Kocēniem, uz Vidzemes šosejas no Raunas līdz Virešiem un uz autoceļa P27 Smiltene-Gulbene no Smiltenes līdz Lācītēm.

Jāņem vērā, ka braukšanas apstākļi var mainīties ik minūti. Lai nepakļautu sevi un citus ceļu satiksmes dalībniekus paaugstinātam riskam, autovadītāji tiek aicināti izvēlēties laika apstākļiem un ceļa stāvoklim atbilstošu braukšanas ātrumu un stilu.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)