Banner 980x90

Šonedēļ sākas "Vispasaules cēsnieku dienas"

Cēsīs no 21. līdz 25.jūlijam notiks "Vispasaules Cēsnieku dienas". Šī būs iespēja satikties cēsniekiem un Cēsu draugiem no visas pasaules, turklāt kopīgās sarunās meklēt idejas kā sadarboties un kā Cēsis veidot par vēl jaukāku vietu dzīvošanai un strādāšanai.
Kā pilsētas informācijas portālam Cesis24.lv pavēstīja Cēsu novada pašvaldība, "Vispasaules Cēsnieku dienās" norisināsies ļoti dažādi pasākumi, sarunas un lekcijas. Nedēļa iesāksies ar svētbrīdi Sv. Jāņa baznīcā.

Vispasaules Cēsnieku dienās uzzināt būs iespējams ne tikai to, kā cēsinieki dzīvo citur pasaulē, piemēram, Beļģijā, Austrijā un Austrālijā, bet arī piedalīties sarunās par veselīgu dzīvesveidu, par to, kā klājas ģimenēm ar bērniem Latvijā un citās valstīs.

Būs iespēja iepazīt vietējo dzejnieku un mākslinieku radošo veikumu, gūt iemaņas jaunās, radošās prasmes. Šajā nedēļā paredzētas arī aktivitātes bērniem, pārgājieni, sportiskas aktivitātes, būs arī dzejas uzvedumi un koncerti.

Pilsētas informācijas portāls Cesis24.lv jau ziņoja, ka "Vispasaules Cēsnieku dienās" varēs uzzināt daudz interesanta par Cēsu vēsturi, gūt garšas un mūzikas baudījumus, kā arī uzzināt par darba un investīciju iespējām Cēsīs.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)