Banner 980x90

Šonedēļ piļu un muižu nedēļas ietvaros Cēsis piedāvā vairākas aktivitātes

Kad visā Latvijā, Jāņudienu sagaidot, tradicionāli skan līgo, Piļu un muižu nedēļas ietvaros no 21. – 27.jūnijam, atzīmējot Latvijas muižu un piļu asociācijas 10 gadu jubileju, Cēsu Pils kompleksa apmeklētājiem piedāvāti īpaši pasākumi - darbošanās Viduslaiku stilā, ķegļu spēle, loku šaušana Cēsu Pils dārzā, kā arī darbosies kalve, kurā ikviens laipni gaidīts. 
Cēsu Pils dārzā jau norisinājās muzikāli pasākumi ar Saulgriežu mistērijām un Jāņu ielīgošanu.

Savukārt izstāžu cienītāji, joprojām aicināti apmeklēt jaunas izstādes Cēsu Izstāžu namā un Cēsu Vēstures un mākslas muzejā.

Cēsu Izstāžu namā no 22.jūnija līdz 11.jūlijam skatāmas jaunas izstādes – Kristīne Rozenberga "Pilsētas" (gleznojumi akvarelī) un Jansonu dzimtas atraktīva un krāsaina izstāde "Mēs esam cirkū".
{baneris}
Cēsu Vēstures un mākslas muzejā no 22. - 30.jūnijam izstāde "Cēsnieki Brīvības cīņās" par Cēsu kaujām un cilvēkiem tajās. Kā arī apskatāma 85 gadu jubilejas izstāde "Podi muzejā".

Cēsu Pils nedēļas ciklu 26.jūnijā plkst.20.00 noslēgs izrāde "Henrijs VIII" par skandalozo 16.gs. angļu monarhu Henriju VIII ar fascinējošo aktieri Andri Bērziņu galvenajā lomā. 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)