Banner 980x90

Šonedēļ notiks lielkoncerts "Fono Cēsis"

Pēc aizvadītas debijas 2014.gada vasarā, lielkoncerts "Fono Cēsis" norisināsies arī šogad, pilsētas svētku laikā - 24. un 25.jūlijā - piedāvājot bezmaksas koncertus gan "Fonoklubā", gan tam pieguļošajā Līvu laukumā, kā arī pirmo reizi - Cēsu pils parkā, informē bijušā mūzikas un sporta festivāla "Fonofest" organizatori.

"Fono" pārstāvis Lauris Sildniks portālam Cesis24.lv norāda, ka aizvadītais gads bija veiksmīgs: "Pirmkārt, ir liels prieks, ka pērn "Fono Cēsis" skatuve spēja pulcēt vairākus tūkstošus apmeklētāju, kļūstot par vienu no centrālajiem pilsētas svētku notikumiem. Turpinot veiksmīgo sadarbību ar pilsētas domi, esam paplašinājuši "ballīti" līdz pat trim skatuvēm un divām dienām, kas, neapšaubāmi, kļūst par lielāko pasākumu, ko būsim organizējuši kopš festivāla "Fonofest" laikiem, turklāt tas būs pilnībā bez maksas."

Pasākums sāksies piektdien, 24.jūlijā, kad plkst.18.00 tiks atklāta "Fonokluba" un tam pieguļošā Līvu laukuma skatuve, bet turpināsies jau agrā sestdienas pēcpusdienā, kad pirmo reizi "Fono Cēsis" darbība tiks izvērsta arī pils parkā.

Tuvākajā laikā tiks paziņoti pirmās dienas mākslinieku, kuru starpā būs gan atpazīstami pašmāju mūziķi, gan arī daži pārsteigumi no ārvalstīm. "Fono Cēsis" ietvaros ir plānots rīkot jauno grupu konkursu, sniedzot iespēju uz vienas no galvenajām skatuvēm gūt pieredzi arī uzlecošajiem māksliniekiem.

2014.gada vasarā SIA "Fono" direktors Lauris Sildniks norādīja, ka "Fono Cēsis" ir paredzēts kā jauna tradīcija, aizstājot agrāk astoņus gadus notikušo mūzikas un sporta festivālu "Fonofest".

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)