Banner 980x90

Šodien Cēsīs notiks jauns oriģināls humora šovs "100 g Latvijas"

Šodien, 18.jūlijā plkst.17.00 Cēsu Pils parkā cēsniekus priecēs jauns oriģināls humora šovs "100g Latvijas". 
Humora šovs aicinās ar smaidu paskatīties uz aktuālām norisēm Latvijā, sākot ar deputātiem - vairāksolītājiem, "viszinošiem" ierēdņiem, izsalkušiem policistiem, "zaķu šāvējiem" - biļešu kontrolieriem un visbeidzot ar Skaidrīti un Mildiņu, kuras ir nolēmušas šoreiz nekļūdīties vēlēšanās un saprast, kura partija sola visvairāk un kurai viņas atdos savas sirdis un balsis.

Humora šova kvalitāti nodrošinās izcilie humora meistari Jānis Jarāns un Dainis Porgants, kā arī jaunais dziedātājs Ainārs Bumbieris. Šovu kuplinās grupa "Baltie lāči" un "Balto lāču muzikālais teātris".
{baneris}
Skatītāji jau iepazinuši humora šovus "Humora vasara", "Humora atvasara", "Sieviešu diena", kas izpelnījušies atzinību un pulcējuši pilnas skatītāju zāles visā Latvijā. Jaunais humora šovs ir turpinājums šai šovu sērijai.

Koncerta režisori ir Laila Purmaliete un Jānis Jarāns, scenogrāfe - Elizabete Banga, scenārija autori - Ilze Trumpe un Jānis Jarāns.

Biļetes uz pasākumu var iegādāties "Biļešu paradīzes" kasēs. Cēsīs, Cēsu Tūrisma informācijas centrā(Pils laukums 9) katru dienu no plkst.10.00 – 18.00, tālr.: 64121815.

Biļetes cena: Ls 4, - ; 5, ; - 6, -  

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)