Banner 980x90

Šodien atklāj "Vidzemes Vēnu centru"

Šodien, 15.aprīlī plkst. 16.00 Cēsu biznesa inkubatora "Magnus" telpās Pļavas ielā 5 tiks atklāts "Vidzemes Vēnu centrs". Centra atklāšanā piedalīsies Dr. Dzintars Krasts, "Vidzemes Vēnu centra" vadītājs, Dr.Uldis Mauriņš, Baltijas flebologu biedrības prezidents, Latvijas un Vācijas flebologu biedrības biedrs un Dairis Cālītis, biznesa inkubatora "Magnus" direktors, informē Cēsu novada dome.
"Vidzemes Vēnu centrs" piedāvās modernas vēnu diagnostikas un plašas ārstēšanas iespējas ikvienam pacientam. Uz vietas tiks veiktas arī operācijas. Centrs aprīkots ar atbilstošu aparatūru – sonoskopijas iekārtu, fleboloģijas galdu un visu nepieciešamo medicīnisko aprīkojumu un instrumentiem.

Salīdzinot ar citiem līdzīga medicīniskā pakalpojuma sniedzējiem, "Vidzemes Vēnu centrs" piedāvās vairākas būtiskas priekšrocības. Piemēram, fleboloģiskā izmeklēšana tiks veikta uz šim nolūkam īpaši paredzēta galda, kas ir daudz ērtāk pacientam, ir uzstādīta jauna LED operāciju lampa, kādas nav citās tuvējās klīnikās. Savukārt Dr. Dzintars Krasts, kas ir jaunā centra vadītājs, pagaidām ir vienīgais speciālists Cēsīs, kas operācijas veic tuminiscentā anestēzijā (īpašs vēnu anestēzijas veids), kas ļauj pacientam uzreiz pēc operācijas doties mājās. Dr. Dz. Krasts ir arī viens no pieredzes bagātākajiem Cēsu speciālistiem tieši vēnu izmaiņu diagnostikā, operēšanā, skleroterapijā un ārstēšanas taktikas izvēlē.

"Vidzemes Vēnu centrs" dibināts 2009. gada augustā un ir viens no tiem veiksmīgajiem uzņēmumiem, kas darbojas Cēsu biznesa inkubatora "Magnus" paspārnē. Biznesa inkubators "Magnus" sniedz atbalstu jaunajiem uzņēmējiem un piedāvā vairāk nekā 50 dažāda veida pakalpojumus, kas nepieciešami uzņēmējdarbības uzsākšanai un turpmākai attīstībai.

Plašāka informācija: www.magnus.lv.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)