Banner 980x90

Sniega trūkuma dēļ slēgtas vairākas slēpošanas trases

Siltie laikapstākļi kaitē slēpošanas prieku nodrošinātājiem - vairākas slēpošanas trases sniega trūkuma dēļ otrdien, 1.janvārī, slēgtas, savukārt tās, kas turpina strādāt, arī cer uz sala atgriešanos, noskaidroja aģentūra LETA.

Neskatoties uz ne pārāk labvēlīgiem laika apstākļiem, no aptaujātajām trasēm otrdien strādāja "Žagarkalns", "Kaķīškalns" un "Jēkaba grava", bet "Lemberga hūte" un "Ērgļu kalns" nestrādā.

Kā norādīja strādājošo slēpošanas trašu pārstāvji, otrdien sniega segas biezums vēl bija pieļaujamajā normā, proti, aptuveni 30 līdz 40 centimetri. Ja tā nebūtu, tad trases noteikti otrdien, 1.janvārī, nestrādātu.

Slēpošanas trašu pārstāvji arī atzīmēja, kamēr sals nebūs sasniedzis vismaz mīnus četrus grādus, neesot jēga darbināt sniega pūtējus.

Runājot par apmeklētāju daudzumu, strādājošo trašu pārstāvji teica, ka otrdien, 1.janvārī, to skaits esot mazāks nekā brīvdienās iepriekš, jo vairākiem apmeklētājiem trešdien, 2.janvārī, tomēr beigšoties atvaļinājums un būs jāatgriežas darbos.

Attiecībā uz sinoptiķu prognozēm "Žagarkalna" un "Kaķīškalna" pārstāvji teica, ka līdz tuvākajam salam viņu trasēs sniegs būs pietiekošā daudzumā, lai turpinātu strādāt, bet "Jēkaba gravas" pārstāvji šaubījās, vai tuvākajās dienās sniega segas biezums būs pietiekamā daudzumā, lai atsāktu strādāt.

Sinoptiķi prognozē, ka līdz pat sestdienai, 5.janvārim, gaisa temperatūra lielākoties būs robežās no nulles līdz plus pieciem grādiem.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)