Banner 980x90

Slēpošanas kompleksā "Priekuļi" būs jauna tualete

Slēpošanas - biatlona kompleksā "Priekuļi" pēc garās, sniegiem bagātās ziemas atsākušies labiekārtošanas darbi, jau drīz tur būs jauna tualetes ēka, apsildāma, ar iespēju nomazgāt rokas, vēsta laikraksts "Druva".

"Sākotnēji bija projekts tualetei, kurā ir arī dušas, bet to atzina par dārgu. Taču reiz nāksies pie dušu jautājuma atgriezties, jo, izbūvējot kādu dzīvojamo mājiņu, dušas būs vajadzīgas. Bet arī šis ir svarīgs solis, jo tieši tualešu jautājums ziemā bija ļoti aktuāls," "Druvā" norāda Cēsu Olimpiskā centra valdes priekšsēdētājs Gunārs Dumbris.

Laikraksts informē, ka pamati jau uzbūvēti, arī ēka gatava, atliek tikai to nolikt vietā un veikt citu nepieciešamo, lai viss funkcionētu.

Projekta pasūtītājs ir Cēsu novada dome, darbus veic SIA "Būve Wood Line", kas uzvarēja konkursā. Projekta līgumcena ir 12 261, 91 lats.


Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)