Banner 980x90

Skujenē notiks "Eksperimentālās mākslas un mūzikas festivāls"

Daugavpils, 22.maijs, LETA. Sestdien, 26.maijā, Skujenē, Krāmu un seno lietu muzejā noritēs jau otrais "Eksperimentālās mākslas un mūzikas festivāls", aģentūru LETA informēja Amatas novada pašvaldības sabiedrisko attiecību speciāliste Sabīne Mieze.

Pasākuma organizatori vēlas parādīt kā no kaut kā vairs nevajadzīga, vai pat nevēlama, izgatavot kaut ko noderīgu, vērtīgu un pats galvenais - skanošu.

Festivāla radošajās darbnīcās pārvērtības piedzīvos tik ļoti kaitīgie un apkarotie latvāņi – Nila Īles vadībā no tiem būs iespējams izgatavot pašam savu lietuskoku, bet kopā ar "Lampu dizaina darbnīcu" – latvāņu un papīra lampas.

Radošās darbnīcās tika gatavotas arī sajūtu bungas un ritma instrumenti bērniem. Tāpat varēs smelties iedvesmu sadzīves priekšmetu dekoratīvai izmantošana dārzā "Krāms kā vides objekts".

Ar priekšnesumiem festivālā uzstāsies Cēsu Bērnu un jauniešu centra "Spārni" pārstāvji, mūziķi Mikus Frišfelds, Ilze Fārte, Haralds Sīmanis, JŪK, "Ilze Kākule & B.B.MAX" un grupas "Pacific K" akustiskā versija.

Festivāla gaitā darbosies arī skanošā-grabošā trasīte bērniem, būs pieejamas piknika vietas, iespēja iegādāties uzkodas, kā arī doties ekskursijā pa Krāmu un seno lietu muzeju. Ieeja pasākumā - bez maksas.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)