Banner 980x90

Šķenders plāno atgriezties uzņēmējdarbībā

Lai arī konkrētus nākotnes plānus Cēsu novada līdzšinējais priekšsēdētājs Gints Šķenders nenorādīja, aģentūrai LETA viņš atklāja, ka tie varētu būt saistīti ar uzņēmējdarbību, nekustamajiem īpašumiem un līdzīgām jomām, kurās jau iepriekš iegūta pieredze un kontakti.

Šķenders atzina, ka konkrēti par plānoto nākotnē runāšot vien tad, kad viss būs pavisam skaidrs, taču tuvākajā laikā, vismaz vasarā, līdzšinējā domes priekšsēdētāja plānos esot mazliet atpūsties un sakārtot savu veselību, pāris mēnešus padzīvojot "vieglākā režīmā", kā to dēvē pats Šķenders.

"Uz ārzemēm nedošos, būšu tepat. Arī, ja domei būs nepieciešams, palīdzību es neatteikšu," norādīja līdzšinējais Cēsu mērs, īpaši uzsverot savu gatavību konsultēt jautājumos par vienu no lielākajiem projektiem Vidzemē - koncertzāles celtniecību Cēsīs.

Cesis24.lv jau vēstīja, ka Cēsu novadā kandidēja seši politiskie spēki.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)