Banner 980x90

Šķenders pērn par darbu domē nopelnījis teju 20 000 latu

Cēsu novada domes priekšsēdētājs Gints Šķenders pērn par darbu pašvaldībā nopelnījis 19 693,59 latus, liecina Valsts ieņēmumu dienesta mājas lapā pieejamā valsts amatpersonas deklarācija par 2012.gadu.

Papildus tam, Šķenders saņēmis algu Latvijas Lauksaimniecības universitāte 4815,93 latu apmērā, bet pie citiem ienākumiem viņš deklarējis Valsts kases budžeta maksājumus 210,4 latu apmērā un apdrošināšanas akciju sabiedrība "SEB Dzīvības apdrošināšana" maksājumus 186,33 latu apmērā.

Pērn Šķenders bijis arī Vidzemes plānošanas reģiona Attīstības padomes loceklis, akciju sabiedrības "Cata" Cēsu pilsētas domes pārstāvis, Cēsu pilsētas SIA "Vinda" Cēsu domes pārstāvis, Cēsu pilsētas SIA "Cēsu maksas autostāvvietas" Cēsu pilsētas domes pārstāvis, SIA "Cēsu tirgus" Cēsu pilsētas domes pārstāvis un SIA "Cēsu klīnika" Cēsu pilsētas domes pārstāvis.

Kā liecina deklarācija, Cēsu novada mēram īpašumā ir zeme un ēka Cēsīs, zeme un ēka Alūksnes novadā, kā arī kopīpašumā ar citu personu ir neapdzīvojama telpa Cēsīs, zeme Amatas novadā, kā arī zeme, mežs un ēkas Alūksnes novadā.

Šķenderam pērn nav bijuši skaidrās un bezskaidrās naudas uzkrājumi, kuru summa pārsniedz 20 Ministru kabineta noteiktās minimālās mēnešalgas. Tomēr mēram ir parādsaistības, kuru apmērs pārsniedz 20 Ministru kabineta noteiktās minimālās mēnešalgas. Viņa kopējās parādsaistības 23995,04 latu un 30989,99 eiro apmērā,

Tāpat Šķenders pērn ir izsniedzis aizdevumus, kuru apmērs pārsniedz 20 Ministru kabineta noteiktās minimālās mēnešalgas. Viņš deklarējis piecus izsniegtus aizdevumus kopā 87 590,65 latu vērtībā.

Cesis24.lv jau vēstīja, ka 2011.gadā Šķenderam bija 51 334,57 latu lielas parādsaistības.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)