Banner 980x90

Šķenders: NVO veikums novada iedzīvotājiem ir ļoti nozīmīgs

Pagājušajā nedēļā notika tradicionālā Cēsu novada nevalstisko organizāciju (NVO) vadītāju tikšanās ar novada pašvaldības vadību, kuras laikā Cēsu novada domes priekšsēdētājs Gints Šķenders pateicās Nevalstisko organizāciju dalībniekiem par viņu veikumu, pilsētas informācijas portālam Cesis24.lv atklāja Cēsu novada pašvaldības sabiedrisko attiecību speciālists Andris Vanadziņš.

"Darbs, ko novada iedzīvotāju labā veic nevalstiskās organizācijas ir ļoti nozīmīgs. Jūs darāt to, ko pašvaldības nespēj un nespēs - nodrošināt iespēju darboties ļoti dažādām iedzīvotāju interešu grupām," teica Šķenders. Viņš arī aicināja nevalstisko organizāciju pārstāvjus apvienot spēkus, lai piesaistītu finansējumu, kas dotu iespēju NVO īstenot savus projektus.

Novada pašvaldības Attīstības plānošanas nodaļas vadītāja Dita Trapenciere iepazīstināja tikšanās dalībniekus novada Attīstības programmas pamatnostādnēm. Uz jautājumiem atbildēja arī domes priekšsēdētāja vietnieks Jānis Rozenbergs un izpilddirektors Andris Mihaļovs.

Tikšanās dalībnieki interesējās  par siltuma izmaksām,  Vidzemes koncertzāles būvniecības gaitu, iecerētajiem attīstības projektiem novadā.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)