Banner 980x90

SK "Cēsis" aizvadīs spēli Liepājā

Sestdien, 15.novembrī, Liepājas Olimpiskajā centrā tiks aizvadīta Latvijas - Igaunijas apvienotās sieviešu basketbola līgas spēle starp "Vega 1/Liepāja" un SK "Cēsis" komandām ar liepājnieci Sabīni Niedolu priekšgalā.

Kā pilsētas informācijas portālu Cesis24.lv informēja Liepājas olimpiskā centra (LOC) sporta projektu vadītājs un Mārtiņš Sīlis, mača sākums plkst.16.00.

Abām komandām šī būs pirmā savstarpējā tikšanās reize šajā sezonā. Līdz šim krietni vien labāk ir sekmējies cēsiniecēm, kuras septiņās aizvadītajās spēlēs ir izcīnījušas piecus panākumus, bet vienīgos zaudējumus piedzīvojot Latvijas un Igaunijas čempionēm - "TTT Rīga" un "1182 Tallinn" komandām. Tas komandai uz doto brīdi dod 3.vietu turnīra tabulā. Savukārt liepājnieču rēķinā līdz šai spēlei ir trīs panākumi un trīs neveiksmes, kas komandu ierindo dalītajā 6.-8.pozīcijā kopvērtējumā ar "Latvijas Universitātes" un "TTT Juniores" komandām.

Komandas sastāvā pēc nelielas prombūtnes ir atgriezusies saspēles vadītāja Daiga Līne, kura noteikti būs labs papildinājums komandai. Liepājas komandas rindās joprojām ir vairākas spēlētājas, kurām ir dažādas problēmas - Sabīne Lipe, Līva Laima Kazāka un Alise Strausa. Taču ļoti cerams, ka tuvākajā laikā kāda no šīm spēlētājam atgriezīsies laukumā un pastiprinās komandas spēku.

Ieeja skatītājiem ir bezmaksas.

"Vega 1/Liepāja" komandas sastāvs:
Sabīne Egle, Maija Gertsone, Elīna Ruperte, Sabīne Lipe, Līva Laima Kazāka, Zane Lībeka, Rendija Misus, Alise Strausa, Janina Ņikītina, Marina Ivašenko, Marta Maņkovska un Daiga Līne
Galvenais treneris: Armands Misus
Treneris: Zintis Lākutis

SK "Cēsis" komandas sastāvs:
Sabīne Niedola, Liene Priede, Ieva Vītola, Līga Šurkusa, Agate Krieviņa, Māra Mote, Zenta Liepa, Ilze Jākobsone, Kristīne Silarāja, Anete Ozola, Emīlija Krista Grava, Linda Magone, Sigita Džarcāne un Zane Jākobsone.
Galvenais treneris: Uģis Viļums.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)