Banner 980x90

Sestdien duelis starp "Lekringu" un "Pārgauju", Rajecki viens pret otru

Sestdien, 8.oktobrī, Cēsu sporta kompleksā plkst.17.00 risināsies ilgi gaidītā ELVI florbola līgas spēle starp mājiniekiem "Lekringu" un principiālajiem pretiniekiem Stalbes "Pārgauju". 

Pretējās laukuma pusēs spēlēs brāļi Andris un Mārtiņš Rajecki. To nevar palaist garām! Jau izsenis "Lekrings" un "Pārgaujas" florbolistu cīņas bijušas principiālas, tomēr šīs vasaras notikumi savstarpējo tikšanos padarījuši vēl gaidītāku. Īsi pēc sezonas noslēguma "Lekrings" leģenda Ingus Laiviņš paziņoja, ka ir nolēmis kļūt par "Pārgaujas" treneri.

Mazliet vēlāk abas komandas vienojās par spēlētāju maiņas darījumu, kura rezultātā uz Cēsīm pārcēlās stalbēniešu rezultatīvākais uzbrucējs Olafs Zvīnis, bet pretējā virzienā tika nosūtīts Kristiāns Miezītis. Visbeidzot, šajās pārmaiņās pēdējais vārds piederēja Mārtiņam Rajeckim, kurš pēc izlaistas sezonas florbolā atgriezās savā pirmajā klubā – "Pārgaujā".

Neskatoties pat uz šovasar piedzīvoto, Cēsu "Lekrings" noteikti vēlas reabilitēties "Pārgaujai" par pāridarījumiem pērn, kad Stalbe svinēja uzvaras abās savstarpējās spēlēs – Cēsīs ar 11:10, bet Stalbē ar 7:4. Cēsnieki jauno sezonu iesākuši pārliecinoši, svinot četrus panākumus četros mačos, un ieņem pirmo vietu turnīra tabulā. Tikmēr "Pārgauja" aizvadījusi tikai vienu spēli, izbraukumā pēcspēles metienos ar 5:4 apspēlējot "Talsi/Irlava". Lai arī komandu vietas tabulā ir krasi atšķirīgas, tomēr neviens nešaubās par to, ka šajā duelī neviena no komandām neko tāpat vien neatdos.

Sadarbībā ar Latvijas Florbola savienību, sākot jau ar maču pret "Pārgauju" un turpmāk, florbola kluba "Lekrings" mājas spēļu pārtraukumos tiks izspēlētas dažādas lieliskas balvas, tostarp arī biļetes uz decembrī gaidāmo pasaules čempionātu, kas pirmoreiz norisināsies Latvijā! Šis ir vēl viens no iemesliem, kāpēc šo spēli ir vērts apmeklēt klātienē.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)