Banner 980x90

Sējējs: Maču pret Minskas "Dinamo" iesākām bailīgi

Foto: Evija Trifanova/ LETA
Foto: Evija Trifanova/ LETA

Latvijas komanda Rīgas "Dinamo" pirmdien Kontinentālās hokeja līgas (KHL) regulārā čempionāta maču pret Baltkrievijas klubu Minskas "Dinamo" iesāka bailīgi, uzskata rīdzinieku galvenā trenera vietas izpildītājs Normunds Sējējs.

Kā zināms, Rīgas "Dinamo" pirmdien vēl vienā svarīgā mačā savā laukumā ar 0:3 (0:1, 0:2, 0:0) cieta bezierunu zaudējumu pret Minskas "Dinamo".

"Šai cīņai gatavojāmies ļoti labi, bet spēli iesākām bailīgi. Tomēr jebkurā gadījumā bija trīs pilnīgi nevajadzīgi noraidījumi, no kuriem ielaidām divus vārtus," pēc mača sacīja Sējējs. "Mums bija pāris labas izdevības pretuzbrukumos, taču neiemetām. Ja neko neiemetam, cerēt uz kaut ko nav jēgas. Vairāki spēlētāji sastāvā šobrīd atgriezušies pēc slimībām, kas arī ietekmēja mūsu sniegumu. Cik bija spēki, tik cīnījāmies."

Šajā mačā Rīgas "Dinamo" sastāvā debitēja 19 gadus vecais uzbrucējs Kirils Galoha, kurš spēlēja ceturtajā trijniekā ar Edgaru Kuldu un Frenku Razgalu. Tiesa, šis trio šajā spēlē izpelnījās ierobežotu spēles laiku.

"Ielaidām pāris golus otrajā trešdaļā un gribējām atspēlēties. Tāpēc spēlējām ar trim maiņām, lai pietuvinātos rezultātam un mēģinātu rezultātu izlīdzināt," pauda Sējējs.

Savukārt Minskas "Dinamo" galvenais treneris Andrejs Kovaļovs izteicās, ka spēles pret Rīgas "Dinamo" viņa vadītajai komandai vienmēr ir īpašas.

"Mums vēl joprojām ir iespējas sasniegt izslēgšanas spēles, centīsimies tajās iekļūt. Šodien izpildījām savu uzdevumu, kontrolējām spēli, bija labs mačs," izteicās speciālists.

Rīgas "Dinamo" turpina cīņu par iekļūšanu Rietumu konferences labāko astotniekā, no kura Sējēja vadītā komanda atpaliek par 14 punktiem. Tomēr cerības uz tikšanu izslēgšanas spēlēs vēl nav zaudētas, jo tiešās konkurentes ir aizvadījušas vairāk spēļu. Rīgas "Dinamo" ar 65 punktiem 52 spēlēs ieņem 12.vietu Rietumu konferencē, bet astotajā pozīcijā esošā Slovākijas komanda Bratislavas "Slovan" tikusi pie 79 punktiem 53 cīņās.

Mājas spēļu sērijas turpinājumā Latvijas vienība trešdien vēl samēros spēkus ar KHL līderi Maskavas CSKA, bet sestdien gaidāma cīņa izbraukumā pret uzbrucēja Kaspara Daugaviņa pārstāvēto Ņižņijnovgorodas "Torpedo", ko vada latviešu speciālisti Pēteris Skudra un Ģirts Ankipāns.

Spēles labākos momentus skaties šeit.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)