Banner 980x90

Sējējs: Hokejisti ļoti labi izpildīja spēles uzdevumu

Foto: Evija Trifanova/ LETA
Foto: Evija Trifanova/ LETA

Latvijas komandas Rīgas "Dinamo" spēlētāji svētdien Kontinentālās hokeja līgas (KHL) regulārā čempionāta mačā pret Vladivostokas "Admiral" ļoti labi izpildīja spēles plānu, kas arī ļāvis bruģēt ceļu pretī uzvarai, pēc dueļa norādīja vienības galvenā trenera vietas izpildītājs Normunds Sējējs.

Kā zināms, Rīgas "Dinamo" svētdien savā laukumā ar 4:2 (1:0, 1:1, 2:1) uzvarēja latviešu aizsarga Oskara Bārtuļa pārstāvēto "Admiral", uzvarētāju labā pa diviem vārtiem gūstot krievam Filipam Toluzakovam un Laurim Dārziņam.

"Sev neierasti iemetām četrus vārtus. Spēlētāji ļoti labi izpildīja spēles uzdevumu, taču man nepatika vairākums. Pēc vienas spēles izlaišanas Dārziņš atgriezās ļoti enerģiski un aizvadīja labu maču, arī debitants Kristaps Zīle visu spēli nospēlēja labā līmenī," preses konferencē sacīja Sējējs, kurš kārtējā mačā vārtu drošību bija uzticējis čeham Jakubam Sedlāčekam. "Mums nav noteikts pirmais vai otrais vārtsargs. Sedlāčekam šobrīd spēle iet no rokas, kamēr Jūakimam Ēriksonam ne visai. Arī nākamajā mačā vārtus sargās Sedlāčeks, bet pēc tam redzēsim, kas to darīs tālāk."

"Par Toluzakovu man kopējais iespaids ir pozitīvs. Pirmās spēles Rīgas "Dinamo" sastāvā man patika, bet pēc tam kaut kā viņš pavisam pazuda. Mums bija nopietna saruna. Salikām viņu vienā maiņā ar Miķeli Rēdlihu, un starp viņiem izveidojusies laba saikne. Neko pārmest nevaru. Lēnām FIlips iejūtas komandā, un spēle pamazām uzlabojas. Viņš spēlē arī vairākumos kā ceturtais uzbrucējs, bet līdz viņam spēļu laikā nenonāk ripa pretēji tam, kā notiek treniņos," pauda Sējējs.

Tikmēr "Admiral" galvenais treneris Aleksandrs Andrijevskis norādīja, ka svētdienas mačs bijis kas līdzīgs iepriekšējam abu vienību duelim, kas arī Vladivostokā noslēdzās ar 4:2 par labu rīdziniekiem.

"Pieļāvām kļūdas un mūs par tām sodīja - mums šodien neizdevās iemest. Uzvar komanda, kas iemet par vieniem vārtiem vairāk," sacīja speciālists.

Kaut rīdzinieki no izslēgšanas spēļu zonas atpaliek par 14 punktiem, cerības uz Gagarina kausu saglabā, jo vairākas konkurentes aizvadījušas pat par četrām spēlēm vairāk. Rīgas "Dinamo" ar 62 punktiem 49 spēlēs ieņem 12.vietu Rietumu konferencē, bet astotajā pozīcijā esošā Slovākijas komanda Bratislavas "Slovan" tikusi pie 76 punktiem 51 cīņā.

Līdz sezonas beigām Rīgas "Dinamo" atlicis aizvadīt vēl 11 spēles, no kurām astoņas būs savā laukumā.

Spēles labākos momentus skaties šeit.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)