Banner 980x90

Sašaurina brauktuvi ceļa posmā no Cēsīm līdz Valmierai

LETA
LETA
Valmiera, 29.maijs, LETA. Zem ceļa pārvada pār Vidzemes šoseju pie pagrieziena uz Cēsīm būvdarbu laikā tiks sašaurināta brauktuve, aģentūru LETA informēja VAS "Latvijas Valsts ceļi".

Valsts reģionālā autoceļa Valmiera–Cēsis–Drabeši (P20) posma no Cēsīm līdz Vidzemes šosejai (29,52.-39,73. km) pārbūves darbu ietvaros notiek satiksmes pārvada pār Vidzemes šoseju (A2) atjaunošanas darbi. Zem pārvada tiek uzstādītas pagaidu turas un sastatnes, kas samazinās brauktuves platuma gabarītu. Remontdarbu laikā brauktuves platums būs 3,25 m.

Platākas tehnikas vienības (īpaši tas attiecas uz lauksaimniecības tehniku) zem pārvada izbraukt nevarēs un jebkurš mēģinājums izspraukties ar platāku tehniku apdraudēs uz pārvada esošo būvnieku drošību!

Šodien tiks pabeigta pagaidu konstrukciju uzstādīšana un pirms pārvada ir uzstādītas gabarītus ierobežojošās ceļa zīmes. Pārvada atjaunošanas darbus plānots pabeigt šogad rudenī.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)