Banner 980x90

Samazinoties kurināmā izmaksām, Cēsīs no 1.jūlija plāno par 2,7% samazināt siltumenerģijas gala tarifu

Rīga, 30.maijs, LETA. Samazinoties kurināmā izmaksām, Cēsīs no 1.jūlija plāno par 2,7% samazināt siltumenerģijas gala tarifu.

Kā liecina paziņojums oficiālajā izdevumā "Latvijas Vēstnesis", SIA "Cēsu siltumtīkli" 24.maijā Sabiedrisko pakalpojumu regulēšanas komisijai iesniegusi sabiedrisko pakalpojumu sniedzēja noteikto (piedāvāto) siltumenerģijas gala tarifu.

Patlaban "Cēsu siltumtīklu" noteiktais siltumenerģijas gala tarifs ir 62,27 eiro par MWh, bet no 1.jūlija to plānots samazināt līdz 60,58 eiro par MWh.

"Firmas.lv" dati liecina, ka "Cēsu siltumtīkli" apgrozījums pagājušajā gadā ir bijis 2,75 miljoni eiro, kas ir par 2% vairāk nekā 2017.gadā. Uzņēmums pērn nopelnījis 552 856 eiro, kas ir par 29% vairāk nekā 2017.gadā.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)