Banner 980x90

Samazinot sākumcenu, ar otro piegājienu mēģinās pārdot 80 augošus kokus Pārgaujā

Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG
Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG

Pārgaujas novada pašvaldība novembrī atkārtotā izsolē mēģinās pārdot 80 augošus kokus izciršanai, aģentūra LETA noskaidroja pašvaldībā.

Koki atrodas autoceļa V286 nodalījuma joslas teritorijā. No 80 kokiem 12 ir nelikvīdi. Pārdodamo kokmateriālu apjomā likvīds ir 141 kubikmetrs, lietkoksne - desmit kubikmetri un malka - 131 kubikmetrs.

Izsoles objekta sākumcena ir 750 eiro (iepriekš - 1000 eiro), nodrošinājuma nauda - 75 eiro (iepriekš - 100 eiro), reģistrācijas nauda - 10 eiro, izsoles solis - 50 eiro (iepriekš - 100 eiro).

Iepriekšējā izsole nenotika, jo tai nebija pieteicies neviens pretendents.

Koki, kas nodoti publiskajai izsolei, tiks nocirsti to bīstamības dēļ. Tie ir gan oši, gan ozoli, kas ir aizsargājami, tomēr pēc Dabas aizsardzības pārvaldes inspekcijas iezīmēti kā likvīdi. Šis jautājums bija ļoti aktuāls, jo cilvēki vairākkārt vērsušies pašvaldībā tieši par šīs alejas situāciju. Daudzi koki ir saplaisājuši un izkaltuši, skaidro pašvaldībā.

Reģistrēties dalībai izsolē līdz 9.novembra plkst.16 iespējams Pārgaujas novada pašvaldībā pie lietvedes. Izsole notiks 12.novembrī plkst.15.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)