Banner 980x90

Sākusies pieteikšanās komandu sacensībām "Viduslaiku skrējiens"

Cēsu pilsētas svētkos, piektdien, 25.jūlijā, plkst.17.00 notiks komandu sacensības vecpilsētas izpētes spēlē "Viduslaiku skrējiens", pilsētas informāciajs portālu Cesis24.lv informēja Cēsu novada pašvaldības Komunikācijas jaunākais speciālists Aleksandrs Abramovs.

Komandas aicinātas pieteikties līdz sacensību dienas plkst.16.30 Cēsu Tūrisma informācijas centrā.

"Viduslaiku skrējiens" ir aizraujoša uzdevumu spēle, ko var veikt gan kopā ar draugiem, gan ar ģimeni. Skrējiena laikā svarīgs ātrums, attapība, kā arī zinātkāre izzināt Cēsu vecpilsētu. Sacensību noslēgumā trīs ātrākajām un uzdevumu izpildē precīzākajām komandām – pārsteiguma balvas!

Savas komandas (līdz trīs cilvēkiem) dalību "Viduslaiku skrējienā" var pieteikt līdz 25.jūlijam plkst.16.30 Cēsu Tūrisma informācijas centrā (Pils laukums 9) vai aizpildot pieteikuma anketu internetā: http://ej.uz/viduslaikuskrejiens.

Dalība pasākumā tiek apstiprināta līdz ar apmaksāto dalības maksu – 4,20 Eur no komandas līdz 25.jūlija plkst.16.30. Tālruņa nr. informācijai: 28318318.

Cēsu svētki notiks no 25. līdz 27.jūlijam. Plašāka svētku programma pieejama šeit

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)