Banner 980x90

Sākusies Cēsu grants ielu virsmas divkārtu apstrāde

Foto: Ivars Soikāns/ LETA
Foto: Ivars Soikāns/ LETA
Otrdien, 20.septembrī, sākta Cēsu grants ielu virsmas divkārtu apstrāde. Pirmā iela, kas tiek sakopta, ir Ausekļa iela, kam sekos Turaidas ielas un Rūdolfa Blaumaņa bulvāra seguma ieklāšana, pilsētas informācijas portāls Cesis24.lv uzzināja Cēsu novada pašvaldībā.

Iepriekš ziņots, ka šī metode tiks pielietota, lai uzlabotu ceļa seguma stāvokli kopumā deviņām grants ielām – nodrošinātu ceļa seguma virsmai nepieciešamo tekstūru un saķeres koeficientu, novērstu bedrīšu rašanos un iespējami samazinātu putekļu rašanos. Tas attiecīgi ļaus ieekonomēt budžeta līdzekļus ceļu greiderēšanai un pretputekļu ķīmijas kaisīšanai.

Kopumā tiks apstrādātas deviņas ielas: Ķiršu iela, Raiskuma iela, Ausekļa iela, Briežu iela, Vāveres iela, Rūdolfa Blaumaņa bulvāris, Akmens iela, Pērļu iela, Turaidas iela.

Komunālā nodaļa atgādina, ka kvalitatīvs ceļa segums ilgstoši kalpos vien tad, ja braucēji ievēros braukšanas kultūru un ceļu satiksmes noteikumus, nepārkāpjot ātruma un automašīnas svara ierobežojumus. Īpaši piesardzīgi autobraucēji aicināti braukt pirmajās dienās pēc ceļa seguma ieklāšanas.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)