Banner 980x90

Sāksies koncertuzvedumu cikls "Svētdienas rīta muzikālās pasakas"

Valmiera, 1.dec., LETA. 10.decembrī plkst.12 koncertzālē "Cēsis" sāksies koncertuzvedumu cikls bērniem un ģimenēm "Svētdienas rīta muzikālās pasakas", kas būs balstīts Kārļa Skalbes pasaku motīvos, aģentūru LETA informēja Vidzemes koncertzāles "Cēsis" pārstāve Egija Saļņikova.

Stāstnieka lomā iejutīsies Latvijas Leļļu teātra aktieris Arturs Putniņš, bet komponistes Lauras Gustovskas kompozīcijas atskaņos stīgu kvartets "ReDo" - Konstantīns Paturskis, Kristiāna Ozoliņa, Dāvis Sliecāns un Pēteris Ozoliņš.

Pirms koncerta plkst.11 mazie klausītāji aicināti piedalīties radošajā darbnīcā "Mazais dekorāciju meistars", kurā būs iespēja uzzināt, kas ir scenogrāfija.

Cēsu pilsētas Mākslas skolas pasniedzēju vadībā, bērniem būs iespēja pašiem izgatavot nelielas dekorācijas, kas uzreiz tiks izmantoti gaidāmajā koncertuzvedumā. Mazie dekoratori varēs atpazīt savu veikumu uz skatuves un lepoties ar radošo ieguldījumu tā tapšanā! Dalība darbnīcā ir bez maksas.

Nākamais cikla koncerts gaidāms 2018.gada 4.martā.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)