Banner 980x90

Sabiedrībā zināmi cilvēki iedvesmo Cēsu jauniešus

Trešdien, 4.decembrī, Cēsīs viesojās un ar jauniešiem "Iedvesmu Kosmosā" tikās trīs radoši cilvēki, pilsētas informācijas portālu Cesis24.lv informēja Cēsu Bērnu un jauniešu centrs Jaunatnes lietu speciāliste Iveta Jermolājeva.

Uz tikšanos bija ieradušies aktrise Ieva Puķe, zivju sabiedrisko attiecību speciālists, kā viņš pats sevi dēvē, Māris Olte un pasaulē atzinību guvušais kalējs Jānis Nīmanis, ar kuru Cēsu jaunieši iepazinās realizējot projektu "Autīne-Cēsis-Latvia-900", meklējot seno Autīni, jo Jāņa uzņēmums ir nosaukts senā pilskalna vārdā.

Iedvesmu Kosmosu Cēsu novada Jauniešu dome organizē jau trešo gadu.

Pasākuma galvenā ideja – jaunieši tiekas ar sabiedrībā zināmiem cilvēkiem, kuri dalās savos dzīves stāstos par to, kā viņi ir sekojuši saviem mērķiem, kā tos sasnieguši, kādas grūtības pārvarējuši. Iedvesmu Kosmosa mērķis ir iedrošināt jauniešus sekot saviem sapņiem.

Vakars bija ļoti radošs un emocijām piesātināts. Kā jauniešiem veicās, skatieties fotogrāfijās. 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)