Banner 980x90

"Rubene" uzvar Cēsīs, sērijā panākot neizšķirtu

Arī ELVI florbola līgas vīriešiem pusfināla sērijā starp "Cēsu alu/Lekringu" un Kocēnu "Rubeni" rezultāts pēc divām spēlēm kļuvis neizšķirts - 1:1, ziņo floorball.lv.

Svētdien, 15.martā, kocēnieši pretinieku laukumā spēja revanšēties par piedzīvoto zaudējumu, svinot uzvaru ar 6:3. Ar "hat-trick" Kocēnu komandas rindās izcēlās Ritvars Bērziņš.

Spēlē, kurā "Cēsu alus/Lekrings" uzvarēja ar 8:4, rezultātu atklāja kocēnietis Ingars Matisons, kuram asistēja Atis Stepāns. Arī svētdienas spēle sākās tieši tāpat - pēc Stepāna piespēles vārtus guva Matisons.

Ja vēl paskatās līdzības, tad arī sērijas otrajā mačā pēc pirmā perioda vadībā ar 2:1 atradās "Rubene", bet turpinājums gan bija pavisam atšķirīgs, jo svētdien viesi tā arī ne reizes nenonāca zaudētāju lomā.

Pēc otrās trešdaļas Kocēnu komandai joprojām bija tikai vienu vārtu pārsvars (3:2), bet pēdējā periodā izšāva kocēnietis Ritvars Bērziņš, kurš guva trīs vārtus pēc kārtas, ļaujot "Rubenei" svinēt uzvaru ar 6:3, bet sērijā līdz vienas komandas četrām uzvarām panākt izlīdzinājumu - 1:1. Tagad pusfināla sērija pārcelsies uz Kocēniem, kur abas komandas divas reizes spēkosies nākamās nedēļas nogalē.

Labākā spēlētāja balvu uzvarētāju rindās saņēma "hat-trick" autors Ritvars Bērziņš. 3 (1+2) punkti viņa komandas biedram Atim Stepānam. Par labāko spēlētāju Cēsu komandā atzina Jāni Rajecki, kurs bija arī rezultatīvākais ar 2 (1+1) punktiem.

"Cēsu alus/Lekrings" - "Rubene" 3:6 (1:2, 1:1, 1:3), sērijā 1:1.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)