Banner 980x90

RTU sadarbosies ar Cēsu novada pašvaldību augstākās izglītības pieejamībai

Otrdien, 20.aprīlī, plkst.11.00 Cēsīs, Cēsu novada pašvaldībā, Bērzaines ielā 5, notiks preses konference, kuras laikā Rīgas Tehniskā universitāte (RTU) un Cēsu novada pašvaldība prezentēs kopēji īstenotā projekta "Vidzemes inovāciju un uzņēmējdarbības centrs" attīstības plānus, kā arī parakstīs jaunu sadarbības līgumu.
RTU un Cēsu novada pašvaldība preses konferences laikā vēlas sniegt atskaiti par projekta laikā paveikto un iepazīstināt ar turpmākajiem plāniem.

Saskaņā ar 2008.gada nogalē noslēgto sadarbības līgumu starp RTU un Cēsu rajona padomi, Vidzemes inovāciju un uzņēmējdarbības centrs tiek veidots par mūsdienīgu biznesa centru, kas sekmē Vidzemes ekonomisko izaugsmi un inovāciju attīstību. Projekta gaitā tiek renovētas telpas Cēsīs, Poruka ielā 8, telpas Rīgā, Pulka ielā 3, ir izveidota uzņēmējdarbības, inovāciju un to attīstības stratēģija Vidzemes reģionam, kā arī aktivizēta uzņēmējdarbība un sadarbība ar ārvalstu sadarbības partneriem u.c.
{baneris}
Preses konferences laikā RTU rektors Ivars Knēts un Cēsu novada domes priekšsēdētājs Gints Šķenders parakstīts arī sadarbības līgumu starp Cēsu novada pašvaldību un Rīgas Tehnisko universitāti, ar mērķi īstenot brīvprātīgās iniciatīvas augstākās tehniskās izglītības pieejamības nodrošināšanai Cēsu novada pašvaldības administratīvajā teritorijā. Sadarbības līgums paredz jaunas aktivitātes, kas veicinās iedzīvotāju iespēju iegūt augstāko tehnisko izglītību Cēsu novadā.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)