Banner 980x90

RTU Cēsu filiāle uzņem studentus

Rīgas tehniskās universitātes (RTU) Cēsu filiāle uzņem jaunus studentus, pilsētas informācijas portāls Cesis24.lv uzzināja izglītības iestādē.

RTU Cēsu filiālē jauno studentu uzņemšana notiks pilna laika (dienas) nodaļas studiju programmās "Enerģētika un elektrotehnika", "Elektrotehnoloģiju datorvadība" un "Vides zinātne". No jaunā mācību gada būs iespēja apgūt "Uzņēmējdarbība un vadīšana" studiju programmu 1.līmeņa augstākās (koledžas) līmenī un "Materiālu tehnololoģija un dizains" (koka dizains un tehnoloģija- interjers) bakalaura profesionālo studiju programmu. Cēsu filiālei piešķirtas 36 apmaksātas studiju budžeta vietas.

No 1.septembra plānotas nepilna laika (neklātienes) studijas studiju programmās "Enerģētika un elektrotehnika" un "Elektrotehnoloģiju datorvadība".

Reģistrēšanās studijām elektroniski sāksies no 25.jūnija, bet dokumentu pieņemšana un uzrādīšana filiālē no 1.līdz 7.jūlijam.

Informācija "www.cf.rtu.lv".

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)