Banner 980x90

RTU Cēsu filiālē studentiem pieejamas vairāk nekā 20 budžeta vietas

RTU Cēsu filiāle 2013./2014.mācību gadam uzņem studentus piecās pamatstudiju programmās. Pilna laika (dienas) studiju programmās valsts finansējums tiks piešķirts 25 studentiem, mācību iestāde nodrošina iespēju studēt arī par maksu.

Kā pilsētas informācijas portāls Cesis24.lv uzzināja Cēsu novada pašvaldībā, no piešķirtajām valsts budžeta vietām desmit paredzētas "Enerģētikas un elektrotehnikas" bakalaura akadēmisko studiju programmai, piecas - programmai "Vides zinātne" un piecas - "Uzņēmējdarbība un vadīšana" bakalaura akadēmiskajai programmai. Jau trešo gadu Cēsu filiāle piedāvā apgūt profesionālā bakalaura programmu "Elektrotehnoloģiju datorvadība", kurai šogad no valsts finansētas piecas budžeta vietas.

Studijas profesionālā bakalaura programmā "Nekustamā īpašuma pārvaldība" iespējamas par maksu.

Elektroniskā pieteikšanās studijām no 2013.gada 1.jūlija mājas lapā www.latvija.lv. Pieteikšanās un dokumentu iesniegšana RTU Cēsu filiālē Raunas ielā 4 no 8.jūlija līdz 15.jūlijam.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)