Banner 980x90

RTU Cēsu filiāle piedāvā apmeklēt sagatavošanas kursus matemātikā

Publicitātes foto
Publicitātes foto

Veicinot Vidzemes reģiona skolēnu veiksmīgu sagatavošanos centralizētajiem eksāmeniem un studijām augstskolā, no novembra Rīgas Tehniskās universitātes (RTU) Cēsu filiāle piedāvā sagatavošanas kursus matemātikas centralizētajam eksāmenam, pilsētas informācijas portālu Cesis24.lv informēja RTU Cēsu filiālē.

Sagatavošanas nodarbībās centralizētajam eksāmenam tiek atkārtoti un padziļinātāk aplūkoti  matemātikas temati, kas ietverti vidusskolas kursā. Kursu ilgums ir 6 mēneši, tie notiek sestdienās no plkst.10.00 līdz 14.00 divas reizes mēnesī. Pirmā nodarbība - 14.novembrī.

Lai kļūtu par kursu dalībnieku, elektroniski jāaizpilda pieteikšanās anketa https://docs.google.com/forms/d/1QbhwuExBLyZLhNuYJgMhFAB9pXqB7p14yzCx-t_O4qA/viewform?c=0&w=1. Maksa par kursiem - 90 eiro.

RTU Cēsu filiāle piedāvā studēt šādās studiju programmās: «Materiālu tehnoloģija un dizains» ar specializāciju koka dizainā, «Enerģētika un elektrotehnika», «Elektrotehnoloģiju datorvadība», «Vides zinātne» un «Uzņēmējdarbība un vadīšana». Studijas notiek mazās grupās, tāpēc iespējama ciešāka sadarbība ar mācībspēkiem.

Ikviens students var pretendēt uz stipendiju, kā arī iesaistīties filiāles Studentu pašpārvaldē un citās aktivitātēs.

 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)