Banner 980x90

RTU Cēsu filiālē notiks Zinātnieku nakts

Publicitātes foto
Publicitātes foto

Rīgas Tehniskās universitātes (RTU) Cēsu filiāle Zinātnieku naktī 25.septembrī no plkst.17 aicina uz Piebalgas ielu 3, kur maziem un lieliem piedāvās aizraujošu un izglītojošu programmu, pilsētas informācijas portālam Cesis24.lv ziņo RTU.

Būs iespējams piedalīties LED kubu programmēšanā, radīt mākslas darbus uz smilšu lampas, veidot gaismas objektus un uzzināt daudz jaunu un aizraujošu faktu par zinātnieku ikdienas darbu - zinātnieku stāstos.

Šogad Zinātnieku nakti RTU Cēsu filiāle rīko sadarbībā ar Valsts Priekuļu laukaugu selekcijas institūtu un Liepas pagasta jaunatnes iniciatīvu centru "Apelsīns".

Zinātnieku nakts mērķis ir  iepazīstināt sabiedrību ar zinātnieku darbu, uzlabot sabiedrības informētību par atklājumu ietekmi uz mūsu ikdienas dzīvi un iedrošināt jauniešus izvēlēties zinātnieku karjeru.

Zinātnieku nakts ir Eiropas mēroga pasākums, kas norisinās jau 10.gadu, katru gadu piesaistot miljons apmeklētāju. Šis pasākums piedāvā unikālu iespēju satikt zinātniekus un piedalīties zinātniskajos eksperimentos.

Informācija par zinātnieku nakti atrodama:

RTU Cēsu filiāles mājas lapā http://www.cf.rtu.lv/lv/notikums/zin-tnieku-nakts-25septembr

Facebook: https://www.facebook.com/events/1893946110829798/

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)