Banner 980x90

RTU aicina pieteikt idejas Cēsu Studentu biznesa inkubatoram

Rīgas Tehniskās universitātes (RTU) Karjeras centrs aicina Latvijas augstskolu studentus pieteikt biznesa idejas un sākt komercdarbību, saņemot Cēsu Studentu biznesa inkubatora atbalstu.

Kā pilsētas informācijas portālam Cesis24.lv pavēstīja RTU Komunikācijas nodaļas sabiedrisko attiecību speciālists Ēriks Badamšins, inkubatoru atklās šā gada nogalē, un tad arī paziņos, kuras biznesa idejas saņems biznesa inkubatora atbalstu.

Biznesa ideju atlasei noritot vairākās kārtās, tiks izvēlētas labākās, konkurētspējīgākās idejas, kas 2014./2015.studiju gadā varēs saņemt inkubatora atbalstu, piemēram, aprīkotas telpas, grāmatvedības un juridiskās konsultācijas, mentoru pakalpojumus.

Ideju pieteikumus var iesniegt līdz 18.novembrim. Pieteikuma veidlapas, finanšu tabula un Cēsu Studentu biznesa inkubatora nolikums atrodams RTU Karjeras centra mājaslapā: www.karjera.rtu.lv. Savukārt konsultēties par pieteikumu noformēšanu var, rakstot uz e-pasta adresi karjera@rtu.lv vai zvanot 67089025.

Pretendēt uz inkubatora pakalpojumu saņemšanu var studenti, kuriem nav akadēmisko parādu un kuri neatrodas akadēmiskajā atvaļinājumā, kā arī skolēni un citi interesenti, veidojot komandas, kuru sastāvā ir ne vairāk kā trīs cilvēki. Nosacījums - komandā vismaz vienam jābūt studējošajam.

RTU Cēsu filiāles mērķis ir atbalstīt studentu un citu pilsētas iedzīvotāju, inovatīvu un konkurētspējīgu tehniskās nozares biznesa ideju īstenošanu, kā arī motivēt jauniešus patstāvīgai uzņēmējdarbības sākšanai.

RTU Studentu biznesa inkubatora projektu īsteno RTU Karjeras centrs sadarbībā ar RTU Cēsu filiāli un Cēsu novada pašvaldību. Mentori ir Cēsu Rotari kluba biedri.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)