Banner 980x90

Rozenbergs: Rosinot reformas, trūkst vienotā redzējuma par valsts pakalpojumu pieejamību reģionos

Rīga, 22.febr., LETA. Pašlaik rosinot dažādas reformas, ministrijām trūkst vienotā redzējuma par valsts pakalpojumu pieejamību reģionos, uzskata Cēsu mērs Jānis Rozenbergs (V).

"Vienotības" domes sēdē politiķis sacīja, ka pašvaldību vadītāji un cilvēki reģionos mēģina risināt jautājumu valsts pakalpojumu pieejamību reģionos un pilsētās.

Rozenbergs skaidroja, ka gandrīz vai katru otro nedēļu no kādas ministrijas izskan ieceres par reformām, bet kopīga skatījuma par valsts pakalpojumu konkrētajā punktā nav.

Katrai ministrijai ir savs plāns, bet reģionālai kartei, uz kuras pamata būvēt izmaiņas, jābūt vienotai, uzskata Rozenbergs.

Kā ziņots, partijas "Vienotība" domes sēdē šī politiskā spēka ministri šodien prezentē nozaru politiskās prioritātes.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)