Banner 980x90

rīta 6.sept. - Cēsīs jaunieši ar redzes invaliditāti piedalīsies ģeolokācijas spēlē jeb slēpņos

Rīga, 6.sept., LETA. Šodien Cēsu vecpilsētā jaunieši ar redzes invaliditāti pirmo reizi piedalīsies pasaulē tik populārajā ģeolokācijas spēlē jeb slēpņos, aģentūru LETA informēja Latvijas Neredzīgo biedrības žurnāla "Rosme" redaktore Anita Monozova.

Neredzīgi un vājredzīgi jaunieši darbosies plecu pie pleca, lai sev svešā vidē meklētu kontrolpunktus un risinātu prāta mežģus.

Slēpņošanu vadīs pieredzējusī izglītības organizācija "Piedzīvojuma gars", kas pielāgos šo spēli neredzīgu jauniešu vajadzībām.

Pasākumu organizē Latvijas Neredzīgo biedrība jauniešu ar redzes invaliditāti nometnes laikā, kas līdz 7.septembrim notiek Cēsīs. Nometnē 24 jaunieši no visas Latvijas apgūst aktīva dzīvesveida prasmes, izglītojas par nodarbinātības jautājumiem un pilnveido savas pašaprūpes iemaņas profesionāļu vadībā.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)