Banner 980x90

"Rīgas" florbolisti pārtrauc "Cēsu alus"/"Lekrings" uzvaru sēriju

Dramatisku uzvaru Latvijas virslīgas florbola čempionāta spēlē svētdien, 11.janvārī, izcīnīja "Rīgas" komanda, kas ar rezultātu 6:5 (1:2, 2:2, 3:1) izbraukumā pārspēja iepriekšējās sezonas spēcīgāko vienību "Cēsu alus"/"Lekrings" un pārtrauca tās septiņu panākumu sēriju.

Vēl 44.minūtē cēsnieki izvirzījās vadībā ar 5:4, tomēr "Rīga" ne tikai panāca izlīdzinājumu, bet divas sekundes pirms pamatlaika beigām viesiem uzvaru izrāva Lauris Zaicevs.

Uzvarētājiem divus vārtus guva Edijs Hammers, bet par rezultatīvāko spēlētāju ar vieniem vārtiem un divām rezultatīvām piespēlēm kļuva Zaicevs.

Tikmēr "Cēsu alus"/"Lekrings" sastāvā divus vārtus guva Kārlis Bulmeistars.

Iepriekšējo neveiksmi Cēsu komanda virslīgas spēlēs bija cietusi vēl pērnā gada 8.novembrī.

Citā mačā uzvaru izcīnīja kopvērtējuma līdere "Mogo-RTU"/"Rockets", kas ar 8:4 (1:1, 2:2, 5:1) savā laukumā pārspēja "Valmiera"/ViA komandu. Uzvarētājiem ar diviem vārtiem un vienu rezultatīvu piespēli atzīmējās Atis Blinds.

Tāpat panākumu izcīnīja arī Kocēnu "Rubene", kas ar 9:5 (4:2, 4:1, 1:2) izbraukumā pārspēja "Talsi"/"Triobet".

Čempionāta kopvērtējumā "Mogo-RTU"/"Rockets" kontā ir 46 punkti 19 spēlēs, bet no tās tagad par četriem punktiem atpaliek čempione "Cēsu alus"/"Lekrings", kas aizvadījusi par trim mačiem mazāk. Tikmēr trešajā vietā ar 36 punktiem 18 cīņās atrodas "Lielvārde", kurai punktu zaudē "Rīga", kam ir mačs rezervē.

Pie 34 punktiem tikusi Kocēnu "Rubene", kurai ar 30 punktiem seko "Ulbroka"/"FS Masters" florbolisti. Tikmēr labāko astoņnieku ar attiecīgi 26 un 25 punktiem noslēdz "Bauska" un Liepājas "Kurši".

Čempionātā bez gūtiem punktiem cīnās vienīgi "Jelgavas novads", kas piedzīvojis 18 zaudējumus.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)