Banner 980x90

Rīgas "Dinamo" uzvar Omskas "Avangard" 3:2

Rīgas "Dinamo" regulārā čempionāta cīņā, noslēdzot trīs mājas spēļu sēriju, ceturtdien, 23.oktobrī, pēcspēles metienos ar 3:2 (1:0, 1:0, 0:2, 0:0, 1:0) uzvarēja Omskas "Avangard" hokejistus, kuri atrodas Austrumu konferences kopvērtējuma otrajā vietā.

Lai arī uzvaru pamatlaikā rīdzinieki no rokām izlaida vien trīs sekundes pirms tā beigām, pēcspēles metienos "Dinamo" komanda bija pārāka ar 2:1 un pirmoreiz šosezon svinēja uzvaru divās spēlēs pēc kārtas.

Spēles labākos momentus piedāvājam noskatīties "tvplay" sagatavotajā sižetā.

Pilseta24.lv jau vēstīja, ka pēdējās divās spēlēs Kontinentālās hokeja līgas (KHL) Latvijas klubs Rīgas "Dinamo" demonstrē tādu sniegumu, kādu no saviem spēlētājiem vēlas redzēt tā galvenais treneris Artis Ābols, uzsvēris speciālists.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)